Verujemo da kontakt ne vredi bez takta

Internet je danas prvo mesto potrage za većinom informacija. To je mesto gde počinje priča o vama, bez obzira da li ste je vi tamo smestili ili ne. Ako niste vi ispričali svoju priču, na internetu će je ispričati drugi. Mi ćemo vam pomoći da ispričate svoju online priču na pravi način.

Evo šta radimo:

Online marketing1441292093 (1)

Online marketing je, za neke klijente, mnogo povoljniji način oglašavanja jer je merljiviji i brže se vraća uložen novac kroz povećanje prometa, od oglašavanja u klasičnim medijima. Oglašavanje na internetu podrazumeva pozicioniranje na Google pretraživačima i na društvenim mrežama.

–          Kreiramo i vodimo Google kampanje (Google Ad Words, Google AdSense)

–          Kreiramo i vodimo kampanje na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Youtube)

Uz podršku sertifikovanih Google advertajzera kreiraćemo za vas kampanje na Google pretraživaču tako da vaša ponuda bude vidljiva zainteresovanim kupcima/korisnicima. U dogovoru sa vama, reklamiraćemo ceo asortiman ili samo određenu robu, pokazaćemo vašu ponudu kupcima u drugim zemljama. Kroz Google Ad Words oglašavanje podižemo vašu poziciju na Google stranici a kroz Google AdSense oglašavanje prikazujemo vašu ponudu na partnerskim sajtovima Googl-a.

Kreiranje sadržaja

Zahvaljujući bogatom iskustvu i poznavanju medija stvaramo sadržaje koji će ispričati priču o vama. Mi razumemo kako da u odnosu na kanal kojim komunicirate, oblikujemo poruku koja će po tonu i intezitetu najviše odgovarati vašoj ciljnoj grupi. Za potrebe svojih klijenata kreiramo sadržaj na sajtovima, kompanijskim blogovima, mrežama, u online medijima –  pišemo tekstove, pripremamo infografike, video klipove, dizajniramo fotografije.

–          Osmišljavamo i pišemo tekstove za sajt, uspešne priče, blog postove

–          Fotografišemo, pišemo, uređujemo, snimamo, montiramo materijale za sve mreže

Napisali smo više od 70 uspešnih priča i više od 300 vesti za sajt Instituta za održive zajednice.

Organizovali smo photo session za brend Ribella Hummus i pripremili arhivu fotografija za dalju komercijalnu upotrebu.

Društvene mreže

Društvene mreže su efikasan marketinški i PR kanal. Ukoliko znate da ih koristite imaćete sopstveni medij na kome, uz kreativne i interesantne sadržaje, možete promovisati svoju uslugu, brend, proizvod, povećati posetu sajtu, predstaviti viziju organizacije ili kompanije i podsticati ciljnu grupu na akciju. Ipak važno je da znate da nastup na društvenim mrežama zahteva dobru analizu, strategiju i strpljivost. Tim agencije Kontakta učestvovao  je u razvijanju i vođenju  nekoliko desetina profila i kampanja na različitim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram, Google +, YouTube). Uz dobru analizu i kreativan pristup definišemo strategiju koja će omogućiti da se o vašoj kompaniji/organizaciji/proizvodu dalje priča.

Pogledajte kako vodimo Facebook, Twitter, Instagram i Youtube naloge za brend Ribella u Srbiji kao i Facebook nalog za ovaj brend u Hrvatskoj.
Izrada sajtova

Internet sajt je vaš onlajn izlog. Važno je da izradu ili redizajn sajta prepustite onima koji će na najbolji način predstaviti vaše proizvode/uslugu.

Web dizajneri i web programeri iz Kontakta tima pobrinuće se da izradite novi ili redizajnirate stari sajt. Nudimo vam i pisanje optimizovanih tekstova (SEO copywriting) i izradu vizuelnog identiteta (logo, online katalozi, fotografije).