vest-volonteri-300x201

Traže se volonteri za rad u Centru za rani razvoj

Udruženje „Roditelj“ poziva studente treće i četvrte godine osnovnih studija, apsolvente i studente master studija: psihologije, pedagogije, Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Učiteljskog fakulteta, Visoke medicinske i zdravstvene škole i Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača da se prijave za učešće u radu Centra za rani razvoj.

Program Centra se odnosi na decu do 6 godina i roditelje, a traže se mladi, energični i kreativni ljudi koji su motivisani za rad sa decom. Volonterski rad podrazumeva angažovanje u trajanju od najmanje tri sata nedeljno u periodu od tri meseca.

Centar je uz podršku UNICEF-a pokrenulo udruženje „Roditelj“, a omogućiće  deci da se uključe u igru, brojne kreativne i fizičke aktivnosti, čitanje i druge zabavne aktivnosti kojima se podržava njihov razvoj. Za sada su otvoreni centri u Beogradu i Nišu.

Prijavu za učešće u radu Centra za rani razvoj studenti mogu da izvrše slanjem biografije i motivacionog pisma na volonteri@roditelj.org. Više informacija o konkursu može da se pronađe i na sajtu www.roditelj.org.