Globalna konsultantska kompanija “AT Kearney” naš novi klijent

U novu godinu smo ušli sa novim klijentom – globalnom konsultantskom kompanijom „A.T. Kearney“ koja kod nas uspešno posluje već petnaest godina. Ova kompanija je i jedan od strateških partnera Svetskog ekonomskog foruma u Davosu i nadamo se da ćemo od njih mnogo toga novog naučiti.
Stručnjaci „A.T. Kearney“ su napravili predlog strategije ekonomskog razvoja Srbije – „Srbija 2020“, a uz našu pomoć, strategiju su prezentovali domaćim privrednicima, novinarima i predstavnicima stranih organizacija i diplomatskog kora.

Na skupu su govorili Branko Žibret, predsednik kompanije „A.T. Kearney“ i Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije. Dogovoreno obraćanje Ivice Dačića, prvog potpredsednika vlade i ministra spoljnih poslova nažalost je odloženo zbog kašnjenja aviona kojim se vraćao iz radne posete Etiopiji no gostima smo pročitali njegov govor.

Moramo da se pohvalimo da je događaj izazvao veliko interesovanje medija i gostiju iz privrednog sektora. Novinari su prepoznali značaj ove priče i kao rezultat toga sve novinske agencije i najvažnije dnevne novine su objavile informaciju o strategiji (Politika, Večernje novosti, Blic, Kurir, Informer, Privredni pregled). Takođe, o događaju je bilo reči i na kanalu Studio B, kanalu N1 i B92, kao i u Nedeljniku i na mnogim specijalizovanim portalima.

sajt kolaz

Radujemo se daljoj saradnji sa ovom kompanijom i nadamo se da će novinari u iskusnim konsultantima “AT Kearny” prepoznati nove, kvalitetne sagovornike.

Saopštenje možete preuzeti ovde:

Srbija 2020_strategija ekonomskog razvoja Srbije_ATKearney_saopštenje za medije