11. Business Cafe u Beogradu 4. maja u Mikser Housu

Jedanaesti put zaredom Kristina Ercegović, autorka projekta Business Cafe, okuplja preduzetnike u Beogradu i razgovara sa njima o tome kako uspevaju da vode svoj posao u uslovima u kojima živimo.

U sredu, 4. maja, taman kad se vratimo s praznika, u Mikser Housu u 18h čekaju nas Kristina i njeni sagovornici:

Zoran Vujović, prvi čovek Asocijacije malih i srednjih preduzeća i preduzetnika – ko bolje poznaje kako žive preduzetnici u Srbiji od njega? Pročitajte ovde kako on gleda na tretman države prema preduzetnicima

Srđan Janićijević, osnivač Mokrogorske škole menadžmenta, pokretač mnogih zanimljiih poslovnih projekata, autor knjiga koje promovišu preduzetništvo, gostujući predavač na Fakultetu za medije i komunikaciju baš na predmetu “Preduzetništvo i marketing”

Ivan Minić, poznat kao pokretač foruma Burek a danas glavni urednik portala namenjenog preduzetnicima Moja firma

Tema okupljanja je “Mali su veliki” i Kristina, po milioniti put, hoće da nam kaže da mi koji smo u “malom biznisu”, zapravo, smo veliki i činimo najžilaviji deo domaće ekonomije.

Svi vi koji želite ohrabrenje, nova poznanstva i kontakte, dođite na 11. Business Cafe – da se družimo, razmenimo iskustva i dođemo možda do nekih novih poslovnih ideja.

Ulaznice za ovaj događaj možete nabaviti preko Gigstix.

A ako ste zainteresovani za radionicu “Kako preživeti vlastiti biznis” koju Kristina organizuje 4. i 5. maja u Beogradu (što vam iskreno preporučujemo, jer smo već bili na istoj), informišite se ovde. I prijavite se, koristiće vam 🙂

BC 10 sajt

Posetioci 10. Business CAfea s pažnjom slušaju Kristinu i njene goste 🙂 Foto: Mikser House