Promocija Ruby dražeja – Soko Štark

Ruby čokolada je četvrta vrsta čokolade! Da, sada izbor više ne spada na belu, crnu i mlečnu, već možete izabrati i prirodno roze čokoladu i uživati u njenom voćkastom ukusu. Soko Štark je prvi brend kod nas koji je započeo industrijsku proizvodnju Ruby čokolade, u vidu Ruby dražeja sa bademom i lešnikom, kao i smokijem. Mnogima je Ruby smoki već postao omiljena poslalstica!

Naučnici su nakon više od 13 godina istraživanja pronašli način da od roze kakao praha naprave prirodno roze čokoladu. Njen ukus je osvežavajući, voćkast i osvajajući. Kako bismo informisali širu javnost o Ruby dražejima napravili smo događaj za influenserke i koristili sve alate digital PR-a.

Šta smo uradili?

Osmislili smo koncept i bacili se na produkciju i realizaciju. Spremili smo kreativne poklone za odabrane lifestyle influenserke i food blogerke, poslali ih na njihove adrese, zajedno sa pozivnicom…  Bile su zaintrigirane, uspeli smo da ih podstaknemo da unboxing poklon paketa objave na Instagram storijima.

U jednoj od najposećenijih „Ja volim Štark“ radnji, u Vasinoj ulici,  organizovali smo zatvoreni događaj za influenserke, na kom su one mogle da čuju više o Ruby čokoladi od tehnologa Soko Štarka, druže se i uživaju u poslasticama.

Organizovali smo kreativnu radionicu za njih – pravile su poklone za svoju blisku „Ruby osobu“ – inovativnu, posebnu, nežnu.

Svaki poklon je bio jedinstven, jer su same mogle da izaberu sve – od boje, do dekoracije i dizajna.

Šta smo postigli?

Sve gošće su bile oduševljene atmosferom, što se moglo videti i na Instagramu gde su objavile na desetine Instastorija. Priča o Ruby doprla je do velikog broja ljudi aktivnih na internetu. Privučeni dešavanjima I sasvim novim, neobičnim izlogom, u radnju su sve vreme ulazili zaintresovani kupci raspitujući se za novu roze čokoladu.